Hänt i veckan

20130317-224641.jpg20130317-224711.jpg20130317-225227.jpg20130317-225429.jpg
Tidigare i veckan bjöd jag pojkvännen på bio och middag. Det blev quesadillas på La Neta i stan som serverar genuin mexikansk mat. Yum! Vi såg The Silver Lining Playbook på bio. En väldigt bra film, rekommenderar den. Den passade mitt humör den här veckan och jag relaterade till den eftersom jag själv gått mycket i terapi och har ätit mediciner för bland annat depression. Den är absolut sevärd!

Nu i helgen har jag varit på utbildning för kvinno- och tjejjourer och det var spännande. Fick lära om mycket om tunga ämnen som hedersvåld, PTSD, incest, asylsökande kvinnor och det var massa god mat och fika. Härligt att få träffa så många inspirerande kvinnor och jag är enormt tacksam för den all ny kunskap jag fått med mig hem.

Sedan igår var jag på fest då det var tema musikstil så jag kläde mig Country Chic. Vad tycks? älskade min outfit och det blev en väldigt trevlig kväll!

Idag blev det chillande och ett skönt dopp i poolen. Nu väntas en ny vecka med jobbintervju bland annat. Läskigt och spännande. :-S

Advertisements

One thought on “Hänt i veckan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s